Mostbet withdrawal limit – birdən çox pul çıxarmaq olarmı?

Любые темы, которые вас интересуют
Ответить
AndersPr

Mostbet withdrawal limit – birdən çox pul çıxarmaq olarmı?

Сообщение AndersPr »

Mən aviatorda 1200 manat qazandım. İndi pulu çıxarmaq istəyirəm. Amma mostbet withdrawal limit haqqında bir şey eşitmişəm. Deyirlər ki, gündə maksimum 500 manat çıxarmaq olar. Doğrudanmı? Mən tək ödənişdə 1200 manat ala bilərəmmi? Yoxsa hissə-hissə çıxarmalıyam? Çox qorxuram ki, limitə görə pulum ilişib qalsın. Həmçinin, limit hansı ödəniş sistemindən asılıdır? Kimsə böyük məbləğ çıxarıbsa, yazsın zəhmət olmasa. Təcrübə lazımdır mənə.
victorshast1

Re: Mostbet withdrawal limit – birdən çox pul çıxarmaq olarmı?

Сообщение victorshast1 »

Əvvəlcə təbrik edirəm, gözəl qazancla başa çatıb. Mostbet withdrawal limit ödəniş sistemindən asılıdır. Bank kartları üçün gündəlik limit adətən 500-1000 dollar (və ya manat ekvivalenti), kriptovalyutalar üçün daha yüksək ola bilər – bəzən 5000$-a qədər. 1200 manat tək çıxarmaq üçün bəzi sistemlər icazə verir, bəziləri vermir. Ən yaxşı üsul: pulu iki hissəyə bölün – məsələn, 600 və 600. Birinci hissəni kartınıza çıxarın, ikincini isə Skrill və ya kriptovalyuta ilə. Böyük məbləğ çıxarmazdan əvvəl şəxsiyyət təsdiqini tamamlamış olduğunuzdan əmin olun. Əks halda, çıxarma rədd oluna bilər. mostbet withdrawal limit linkində bütün ödəniş sistemləri üçün dəqiq limitlər cədvəli var. Məsləhətim: əvvəlcə 100 manat çıxarın sınaq üçün. Keçirsə, qalanını da problemsiz çıxaracaqsınız. Qorxmayın, pulunuz ilişib qalmayacaq, sadəcə limitlərə uyğun hərəkət edin. Bir daha təbrik edirəm qazancınızı.
Ответить

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 1 гость