Mostbet uz yuklab olish Özbəkistanda olur?

Любые темы, которые вас интересуют
Ответить
pirop

Mostbet uz yuklab olish Özbəkistanda olur?

Сообщение pirop »

Salam dostlar mən Özbəkistanda yaşayıram mostbet uz yuklab olish istəyirəm telefonuma proqram yükləmək üçün hardan tapa bilərəm deyin zəhmət olmasa. Özbək dilində proqram varmı yoxsa rus dilində işlədirsiniz. Bir də Özbəkistanda mostbet blok varmı girə bilirsinizmi. Kim Özbəkistandan mostbet istifadə edir varsa öz təcrübəsini yazsın mənə də kömək etsin. Pul çıxarmaq olurmu som ilə oynamaq olurmu onu da soruşum.
Costia Costia

Re: Mostbet uz yuklab olish Özbəkistanda olur?

Сообщение Costia Costia »

Özbəkistanda mostbet populyardır mən bilirəm çünki orada dostlarım var onlar oynayır. Mostbet uz yuklab olish üçün birbaşa rəsmi saytdan yükləmək lazımdır Google Play-də yoxdur. Ən təhlükəsiz mostbet uz yuklab olish üçün mən sənə məsləhət görürəm mostbet uz yuklab olish səhifəsinə keçib oradan endirəsən burda həm işlək linklər var həm də proqramın ən son versiyası. Özbək dilində proqram varmı deyə soruşursansa parametrlərdə dil seçimi var özbək dilini seçə bilərsən mənim dostum da elə edir. Pul çıxarmaq olur som ilə oynamaq olur bəli dostum deyir ki rahatdır heç problem olmur. Blok olanda isə VPN istifadə edirlər yaxud da proqram birbaşa açılır. Yüklə inşallah işləyər.
Ответить

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 1 гость