Aviator oyununa giriş edə bilmirəm, nə problem ola bilər?

Любые темы, которые вас интересуют
Ответить
pirop

Aviator oyununa giriş edə bilmirəm, nə problem ola bilər?

Сообщение pirop »

Axşamınız xeyir, əziz forum sakinləri. Mən əsasən Aviator oynayıram, çox sevirəm bu oyunu, adrenalini yüksəkdir. Amma bu gün səhərdən bəri oyuna daxil ola bilmirəm. Hesabıma girirəm, hər şey qaydasındadır, digər oyunlar açılır, lakin Aviatora klikləyəndə qara ekran çıxır və ya sonsuz yüklənir. Nə edəcəyimi bilmirəm, bəlkə kiminsə başına belə bir şey gəlib? Texniki dəstəyə yazdım, hələ cavab gəlməyib. Bəlkə brauzerlə bağlı problemdir? Yoxsa oyunun özündə nasazlıq var? Çox narahatam, çünki hər gün oynayıram və bu mənim üçün bir növ vərdişə çevrilib. Məsləhətiniz varmı? Təşəkkürlər.
Zymman

Re: Aviator oyununa giriş edə bilmirəm, nə problem ola bilər?

Сообщение Zymman »

Salam, bu problem mənim də başıma gəlmişdi keçən həftə, elə bildim hər şey bitdi. Səbəb adətən brauzerin keş yaddaşının dolması və ya köhnəlmiş versiyası ola bilər. Mən sənə məsləhət görürəm, əvvəlcə brauzerinin keşini təmizlə, sonra yenidən cəhd et. Əgər işə yaramırsa, başqa bir brauzerdə sına. Məsələn, mən Chrome-da açılmayanda Opera-da cəhd edirəm, çox vaxt kömək edir. Ən əsası, mostbet aviator login səhifəsindən birbaşa keçid etməyə çalış, bəzən bu üsul işə yarayır. Əgər hələ də açılmırsa, o zaman texniki dəstək mütləq cavab verəcək, onlar adətən 24 saat ərzində problemi həll edirlər. Məncə, oyunun özündə nasazlıq olma ehtimalı azdır, daha çox lokal problemdir. Bir də mobil versiyanı sına, bəlkə orada işləyir. Narahat olma, Aviator qaçmayacaq, hələ çox oynayacaqsan.
Ответить

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 1 гость